Uppdatering av släktboken

Jag har tänkt att uppdatera släktboken någon gång under de närmaste veckorna. Men innan dess vill jag be eventuella besökare på hemsidan om hjälp. Våren 2008 drabbades jag av en hårddiskkrasch. Det visade sig att  jag slarvat med säkerhetskopieringen, så jag blev av med alla uppdateringar av släktforskningsprogrammet som jag gjort under tiden from oktober 2006 tom mars 2008. Jag blev också av med all e-post från samma tid, däribland de mail som legat till grund för uppdateringarna av släktforskningsprogrammet.

Jag har kontaktat de uppgiftslämnare som jag minns hörde av sig under den aktuella perioden, men jag har säkert missat några. Om du vet med dig att du har lämnat information till mig någon gång under tiden from oktober 2006 tom mars 2008 och inte redan har hört av mig om detta så är jag tacksam om du kontaktar mig. Min e-postadress är: genealogi[at]freiholtz[punkt]se.

2 svar till ”Uppdatering av släktboken”

 1. Profilbild för lena lorentzon
  lena lorentzon

  Jag kan inte hitta min mormor Elin Gripnert, syster till Karl-Gustav?

 2. Profilbild för Eva Freiholtz
  Eva Freiholtz

  Precis som min syster nämner så finns inte Elin Gripnert att hitta här längre.
  Har försökt ladda ner släktboken, men det står att sidan inte finns längre??
  Vet ej om freiholtz.se uppdateras längre,
  men om någon ansvarig läser detta så vill jag väldigt gärna beställa 2 ex.
  av släktboken när den kommer i tryck.

  mvh
  Eva Freiholtz
  Älvängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!