Uppdatering av webbplatsen

Släktforskarsidorna har varit i stort sett statiska sedan jag startade webbplatsen i slutet av 2002. Nästan det enda som har hänt är att jag emellanåt har uppdaterat personregistret till stamtavlan och lagt upp en ny version av släktboken för nedladdning.

Ett skäl till detta är att de gamla sidorna var ”handknackade”,  vilket gjorde att uppdatering av sidorna blev ganska tidskrävande. För att komma tillrätta med det har jag beslutat att använda WordPress – det publiceringsverktyg  som jag använder för mina andra webbplatser – även för släktforskarsidorna. Förhoppningsvis kommer bytet av plattform att innebära tätare uppdateringar. Möjligen kan det också leda till att webbplatsen blir ett aktivt verktyg i släktforskningen, så som jag hoppades när jag startade webbplatsen för drygt sex år sedan.

Omläggningen är inte riktigt klar ännu. Det återstår en hel del putsande innan det är klart. Bered er på att webbplatsen kommer att växla utseende ett antal gånger den närmaste tiden. Innehållet är dock i stort sett det samma som tidigare.

Ett svar till ”Uppdatering av webbplatsen”

  1. Profilbild för lena lorentzon
    lena lorentzon

    VIll lägga till en ”ny” släkting: Rebecka Lorentzon född 051110, dotter till Lena (f. Freiholtz 690921 ) Lorentzon och Bo Lorentzon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!