Svaret

… är antagligen att jag, trots att jag uppvisar alla yttre kännetecknen, inte är riktigt vuxen. Trots mina år gillar jag Die Antwoord:

Men det är klart, har man en gång haft Iggy Pop och Poly Styrene bland sina  favoriter så kan väl Die Antwoord ses som en naturlig fortsättning. Släktskapet känns ännu starkare i denna live upptagning.

Jag hittade Die Antwoord häromdagen hos Boing Boing som för övrigt har ett uppföljande inlägg här.  Även om Die Antwoord just nu  pulserar över hela ”worldwide interweb” så känns det som att gruppen kan bli något mer än en i raden av explosionsartade internetfenomen. Om de överlever den pågående hypen kommer vi inte att kunna undgå dem i framtiden.

Ett svar till ”Svaret”

  1. Profilbild för Monjia

    Hej där!
    Alltid lika kul att surfa hit, även om jag inte är särskilt frekvent! Men ang det du skrev, så är det väl i högsta grad positivt att inte vara riktigt vuxen! Även om vi inte riktigt delar musiksmak, känner jag igen mig! Jag har snöat in på diverse obskyra rappare och sådant…! 😉
    Ha dé!

error: Content is protected !!