Kväljande

Vår s.k. migrationsminister Barbro Holmberg och socialtjänstminister Morgan Johansson menar samstämmigt att migrationspolitik (läs flyktingpolitik) inte kan göra människor sjuka.

Jag håller inte med. Det är väl inte konstigt om flyktingspolitikens offer blir sjuka av den. Själv blir jag illamående bara av att tänka på den.

One thought on “Kväljande

  1. Instämmer! Jag har dessutom genom mitt arbete som samordnare för asylsökande elever upplevt hur detta att varje dag undra ifall man får stanna eller inte påverkar både barn och vuxna – hur ska man kunna planera sitt liv om man inte vet ifall man får stanna? Man blir helt apatisk! Nej, som jag sagt tidigare – Sverige är ett land utan folk – vi behöver invandrare som befolkar de svenska skogarna. Kanske folket utan land kan komma och ta finnskogarna i besittning???

Comments are closed.