Länkreaktioner

http://www.goranpersson.se – dråpligt.

http://www.larsleijonborg.se och http://www.goranhagglund.se – pinsamt.

5 svar till ”Länkreaktioner”

 1. Profilbild för Catarina
  Catarina

  Å tack snälla för informationen. Vi var hos goda vänner förra fredagen och överlämnade en knippe tulpaner. Vi började sjunga denna låt men kunde inte komma ihåg vem som sjungit. Oj vad vi funderade! Ska vidarebefordra informationen.Nu kan jag t.o.m. se scenen framför mig med Grönberg/Ekborg. Tack än en gång!

 2. Profilbild för Bengt O.

  Du får ursäkta en naiv läsares förvirrade kommentar: jag fattar nog inte vitsen med det hela. Själv skulle jag utan tvekan sätta etiketten ”pinsamt” på samtliga partiers patetiska hemsidor. (På deras politik också.)

  Och ”Catarinas” kommentar? Bakvägen kan jag förstå att det gäller ”Köp en tulpan annars får du en snyting” som jag själv hade glädjen att se Grönberg/Ekborg sjunga, på Folkan var det väl. (”Kar de Mumma” – kommer ni ihåg den berömde ’humoristen’?) Texten bör väl då vara skriven av Caj Lundgren, signaturen Kajenn som jag brukar citera på Ordet. Men vad har det med Person och Häggström att göra?

  F.ö: Jag är förvånad över det ringa antalet bidrag till inlägget om självklara nyheter. Jag hade väntat mig en störtflod och tänkte också själv bidra. Men när man börjar leta efter konkreta exempel blir det tydligen svårare.

 3. Profilbild för Thorvald

  Bengt: Det jag tycker är dråpligt är att man hamnar på http://www.socialdemokraterna.se om man skriver in adressen http://www.goran.persson.se. Det stämmer skrattretande väl överens med Göran Perssons majestätiska attityd: ”Partiet det är jag”.

  Jag kan inte låta bli att tycka att det också säger en del om socialdemokraterna.

  När det gäller Leijonborg och Hägglund tycker jag att det är smått pinsamt att de deras respektive domäner länkar till deras partiers hemsidor. Dessa två partiledare – vilkas färglöshet och brist på personlig utstrålning i modern tid (här definierad som den tid jag personligen kan överblicka) endast överträffas av Ola Ullsten – är så fullständigt ointressanta att tvungna att de är tvungna att länka vidare till sina partier. De har ingen egen identitet.

  Samma företeelse ger alltså upphov till helt olika reaktioner hos mig.

  Catarinas kommentar har, som du misstänker, inget med inlägget att göra. Catarina, som jag misstänker inte är så bevandrad i bloggvärlden, har hamnat på förvetet efter att ha läst en kommentar till ett inlägg hos Klimakteriehäxan. Hon har sedan tackat för informationen hon fick där i första bästa inlägg på förvetet.

  Vad gäller bristen på bidrag om självklara nyheter är jag inte överraskad. Jag skriver numera för en ytterst begränsad skara trogna läsare. Att jag ”flyger under radarn” är dels ett resultat av att jag uppdaterar relativt sällan samtidigt som antalet bloggar som pingar ”Var är du?” och nyligen.se exploderat. Mina inlägg drunknar helt enkelt i mängden. Dels beror det på att jag blev av med många (efter mina mått) läsare när jag bytte bloggplattform och rss-flöden i somras.

 4. Profilbild för Bengt O.

  Aha – nu fattar jag! Det var faktiskt en kul grej. Vad har du emot Ola Ullsten? Han uppträdde i alla fall offentligt i halmhatt. Minns inte om han steppade.

  Din definition av ”modern tid” är nog optimistisk i överkant. Maximalt en vecka eller så skulle jag säga att döma efter massmedia i vart fall.

 5. Profilbild för Thorvald

  Vad jag har emot Ola Ullsten? Tja, han har ju t.ex uppträtt offentligt i halmhatt.

  När det gäller modern tid får jag nog ge dig rätt.

error: Content is protected !!