Snillen spekulerar

Jag kan också:

1. Trots att det inte har gått som vi tror att president Bush tänkte att det skulle gå i Irak så har han inte tänkt på att förklara vad han ska göra för att det ska bli som vi tror att han tänkte. Varför gör han inte det?

2. Varför besöker Rumsfeld och Myers Abu Ghraib fängelset i Bagdad? Varför laddar sidorna på CPA:s webbplats så långsamt?

3. Amerikanska trupper har hittat en granat med nervgasen sarin. Varför just nu? Varför uttalar sig inte Paul Wolfowitz om fyndet? Vad är det man mörkar?

4. Reservister från Miami förser inte bara irakiska barn med tandkräm och tandborstar utan lär dem också att borsta tänderna. Varför nämnde inte Dick Erixon det i dagens inlägg?

5. Det är venuspassage den 8 juni, 22 dagar före maktöver-lämnandet. Varför får inte Tony Blair, i sedvanligt svepande ordalag och med stor retorisk skicklighet, ge en logisk förklaring till att dessa händelser inträffar så nära varandra i tiden?

Svaret på dessa och många andra frågor är givetvis att Bush har en plan!

6 thoughts on “Snillen spekulerar

 1. ”Förvetet” av bästa märke! Grattis.

  Det är svårt att ta Erixon på allvar. Man kunde ju skratta åt eländet men skrattet fastnar i halsen liksom. Sorgligt med inlägg som måste läsas som försvar för rassegregering eller ursäkter för tortyren i Irak.

 2. Erixons inlägg är ett toppenexempel på den sortens önsketänkande och kringellogik som krävs av folk som fortfarande tror på Bush.

  Det är både rart, belysande och skrämmande på samma gång. Ungefär som att se på ett avsnitt av ”Så ska det låta”.

 3. Bengt och Monjia: Tack!

  Teaflax: Håller med dig om det första, men mina tankar går snarare till Yes’ ”Close to the Edge”. Pretentiöst, inkrökt, segt och förutsägbart.

  Om du bara inte gett dig på ”Så ska det låta”. 😉

 4. Förutsägbart? De första tre kan jag köpa som smaksaker, det sistnämnda kan jag empiriskt motbevisa utan att ens anstränga mig.

 5. Kan inte kolla om bedömningen förutsägbart håller eftersom jag för tillfället inte äger någon skivspelare. Vill minnas att jag försökte lyssna på den för 5-10 år sedan, i övrigt har jag inte haft den på skivtallriken sedan någon gång 74-75.

Comments are closed.