Laddar om

De senaste dagarna har jag avhållit mig från att blogga om folkpartisten Jan Björklund som i sann liberal anda tycker att vi ska behålla kärnkraften och att det inte är politikernas utan marknadens sak att avgöra hur många kärnkraftverk vi ska ha i Sverige. Om vi upphäver särbestämmelserna som kringgärdar kärnkraften får vi såklart se en storsatsning på nya reaktorer. Det är ju en baggis att på företagsekonomiska grunder räkna hem försäkringskostnaderna och kostnaderna för slutförvaring. Industrin ligger i startgroparna!

Jag har inte heller brytt mig om att kommentera att G W Bush uppenbarligen är avundsjuk på Ariel Sharons framgångsrika Palestinapolitik. Han håller ju på att upprepa den i Irak.

Uppriktigt sagt var det inte särskilt svårt att låta bli. För närvarande är jag ganska mätt på (mitt) bloggande. Förvetet kommer, på obestämd tid, att uppdateras betydligt mer sporadiskt än hittills.

4 svar till ”Laddar om”

 1. Profilbild för Chadie

  Det är väl det som är livet, saker går upp och ner. Ibland bloggar man mycket – ibland lite.

 2. Profilbild för Agnes

  Jag ser fram emot din återkomst, när det än blir.

 3. Profilbild för Thorvald

  Chadie: Livet är det som pågår medan vi bloggar om annat.

  Agnes: Vad jag menade var att jag kommer att skriva mer sällan och oregelbundet, inte att jag ska sluta helt. Tack ändå.

 4. Profilbild för Monjia

  Ja, bara du inte lägger av helt, jag läser din blog med stort intresse. Men jag håller med, vissa saker orkar man ihelt enkelt inte med. Som att vänta på ett sketet tillstånd att få vistas i det förlovade landet, t ex.

error: Content is protected !!