Eftersläpning

Numera lyssnar jag inte så ofta på Spanarna. Idag tänkte jag bättra mig och surfade in på Spanarnas webbplats. Väl där klickade jag på översta länken för att lyssna på dagens spaningar. Inte förrän i slutet av programmet märkte jag att det var förra veckans sändning jag lyssnade på. Det gjorde inte så mycket – Per Naroskins spaning om ”omgörnings-tv” är värd att lyssna till även denna vecka (och många veckor framåt).

Not: Naroskins inslag börjar 30 min 50 sek in i klippet. Den som hoppar över Göran Everdahls och Gabriella Ahlströms spaningar missar inte mycket.

2 svar till ”Eftersläpning”

  1. Profilbild för Jonas

    Jag tror jag lyssnade förra veckan – var det den om att vi känner oss som bortbytingar?
    (Är för lat för att gå till webben och kolla. Om det var en annan ska jag förstås göra det.)

  2. Profilbild för Thorvald

    Den var det. Definitivt ”en rökare i krysset” enligt min mening.

error: Content is protected !!