O’tillbörligt

Många hemsidor lockar mängder av besökare med

PORR

och

FRÄCKISAR

men så lågt sjunker förvetet aldrig.

Inspirerat av Svenska MAD nr 6, juni 1969 (nr 75 från start).

2 svar till ”O’tillbörligt”

  1. Profilbild för Bengt O.

    Hoppas att Du blir mera framgångsrik än jag blev med ”Osama bin Laden”.

    Jag har fortfarande nummer 1 och troligen de första årgångarna av Svenska Mad i någon låda. Vad jag minns var Lasse O’Månsson ansvarig i början. Vid ett tilfälle skämtade man med finska namn och drog till med en person som hette ”Alla Hallonen.” Jag tänker på detta varje gång jag hör namnet på Finlands nuvarande president.

  2. Profilbild för Thorvald

    Wow, jag blir avundsjuk – flera kompletta årgångar!

    I övrigt är det experiment. Vid en googling på ”porr och fräckisar” (utan citattecken) kommer förvetet f.n. som nummer åtta. Jag har dock inte sett att det givit några länkningar till förvetet ännu. Om det leder till något lovar jag att rapportera det.

error: Content is protected !!