Göteborgsbilder

Va, är batteriet redan slut? Elin och Steffanie häpnar och ger förklaringen till att det bara är förvetet som kan erbjuda bilder från gårdagens bloggarmiddag i Göteborg.

Jenny säger något som roar Marcus (och övriga i sällskapet).

Nina tolkar Jenny. Jenny förklarar webblogg-konceptet för Nina som inte bloggar (ännu).


Endast för Bengt O Karlsson: Kan du namn-ge 80-talsgruppen som inspirerat till första meningen i detta stycke? Pris väntar.

Nina, Jenny och Marcus i en animerad diskussion som också involverade resten av sällskapet.

Slutligen undertecknad i en tyvärr alltför natur-trogen återgivning. (Ulla Gunnel anlände aningen för sent för att komma med på bild.)

Klicka på bilderna om du vill se en större version av dem.

7 thoughts on “Göteborgsbilder

 1. Jag kom att tänka på Men without hats av någon anledning, fast jag är ju inte Bengt O Karlsson. 🙂 Det blir spännande att höra vilket rätt svar är.

  Vänliga hälsningar

  Niklas Johansson

 2. Stor eloge till dig för servett och bilder, Thorvald! En liten grej bara: det ska stå Gunnel, inte Ulla…

 3. Försökte maila dig, Thorvald, men det gick inte. Hur har du lyckats få det att heta ”kommentarer” i din blogg istället för ”comment” som default är hos kommentar-hosten?

  Undrande
  Jenny

 4. Känner mig hedrad att bli utmanad på detta sätt men ger upp genast. 80-talets Sverige är ett svart hål för mig, jag var inte där och internet fanns inte (eller?). Gäller det modern musik är jag under alla omständigheter borta eftersom jag snarare lyssnar på J.S. Bach än M&M.

  Niklas: Count your blessings!

  Ser fram mot svaret.

Comments are closed.