Vådan av att vara Maud

Maud Olofsson försöker nu slingra sig ur fadäsen av att jämföra tolv demokratiska staters samarbete om en gemensam valuta med ”de tokiga saker” Hitler gjorde. Hon påstår nu att ”hon aldrig haft för avsikt att jämföra EMU-projektet med Hitlertyskland”. Själv tycker jag att det är ganska tydligt att hon gjorde just det i gårdagens Eko-inslag, trots att reportern gav henne flera chanser att besinna sig. Lyssna till inslaget på SR:s EMU-sida och döm själva.

Maud säger att det är viktigt att dra lärdom av historien. För att kunna göra det behövs elementära historiekunskaper och en gnutta sunt förnuft. Det är inte utan att man önskar att Maud ägnat lite mindre tid åt CUF och lite mer åt historieundervisningen i gymnasiet. Då hade hon åtminstone skaffat sig kunskaperna.

3 svar till ”Vådan av att vara Maud”

  1. Profilbild för Bengt O. Karlsson

    Dessutom säger hon vilja ”hyfsa debatten” genom att kalla Tysklands utrikeminister för ”terrorist.” Och nej-generalen Sören Wibe trampar på i samma fotspår.

  2. Profilbild för Thorvald

    Men så här långt har hon klarat att bidra med sakliga argument till diskussionen. Om hon får säga det själv.

  3. Profilbild för Skeptikern

    Maud kanske jobbar som dubbelagent åt Ja-sidan? Det vore ju den enda rimliga förklaringen för att hon försöker sabba nej-sidans kampanj genom denna totalt irrelevanta skrämselpropaganda.

error: Content is protected !!