Inte tycka om …

Min relativa tystnad den senaste tiden beror inte på att jag hållit på att lära mig något nytt och intressant. Jag sysslar med något jag verkligen ogillar – hantverksarbete. För några år sedan lovade jag mig själv att anlita proffs för alla kommande arbeten i och på radhuset. I sommar är jag emellertid tvungen av kassaflödesskäl att renovera innedörrarna på egen hand. Och jag hatar varje sekund av det.

De här människorna hör verkligen inte till mina favoriter.

3 svar till ”Inte tycka om …”

 1. Profilbild för Linda

  Jag förstår, och delar!, din avsmak för hantverskarbete. I helgen tvingades jag hålla på med städning och trädgårdsarbete av det tyngre slaget, tillsammans med min syster. Då kom vi på en programidé som gick ut på att göra en mer realistisk verion av flåshurtiga Sommatorpet. Programmet skulle heta Kråkslottet och skulle tex handla om hur man gräver fram en altan under allt ogräs som växt mellan plattorna, hur man hittar en bland ogräs försvunnen hallonhäck och hur man öppnar källarfönster som inte varit öppnad epå 20 år osv. Så kunde vanliga människor få luta sig tillbaka och tänka att ”så där illa har vi det inte ialla fall…” istället för att som med dagens program, enbart få dåligt samvete.

 2. Profilbild för Thorvald

  Tycker det är en utmärkt programidé!

  F.ö. är det inte hantverksarbete som sådant jag ogillar (och säkert inte du heller). Jag har den största respekt för hantverkare och deras arbete. Min motvilja gäller det arbete jag själv är tvungen att utföra, med i bästa fall mediokert resultat.

 3. Profilbild för Linda

  Naturligtvis är det som du säger. Tackar Gud för att det finna hantverkare som kan och vill göra ett bra jobb!

error: Content is protected !!