Kommentarbonus

En positiv sida av kommentarfunktionen som jag tänkt på innan är att jag kan använda den för uppdateringar av tidigare inlägg. Det händer ganska ofta att jag vill lägga till eller modifiera något efter att jag publicerat ett inlägg.

Överstrykningar är inte så snyggt, så det vill jag helst undvika. Dessutom vet jag att många bloggare ogillar att man ändrar i publicerade inlägg. Även om jag vill förbehålla mig rätten att redigera även publicerade inlägg så kan jag ha en förståelse för den inställningen. Med kommentarerna kan jag minimera överstryk-ningar, raderingar och andra ändringar i originalinlägget.

Per-Erik har i sin webblogg Bokmärken noterat att jag har infört kommentarer på förvetet. Bokmärken är en mycket trevlig blogg, Per-Erik reflekterar på ett anspråkslöst sätt om politik, samhälle och kultur och skriver mycket om 70-talsmusik och -artister.

Per-Eriks inlägg ger mig också tillfälle att förtydliga mig – en egen layout trevligt, men inte nödvändigt, innehållet är trots allt det viktigaste. Och lite reklam på sidorna är inget som man behöver stå ut med, man ska vara glad för den. Det är reklamen som möjliggör alla gratistjänster som existerar i bloggvärlden. Det tar bort de ekonomiska hindren för att börja blogga och bidrar därmed till att göra bloggandet till en i hög grad demokratisk företeelse.

När det gäller Bokmärken har jag bara ett önskemål – att Per-Erik börjar pinga weblogs.se snarast.

2 svar till ”Kommentarbonus”

  1. Profilbild för Per Erik

    Nu har jag provpingat…det var ju inte svårt alls 🙂

    Hälsningar
    /Per Erik

  2. Profilbild för Thorvald

    Utmärkt!

error: Content is protected !!