Förvetet i ny skepnad

Jag har bestämt mig för att testa en kommentarfunktion på förvetet. Det är något jag funderat på en längre tid, men det behövdes en långhelg för att gå från tanke till handling. Det beror alltså inte på att jag fallit för trycket från Stephanie eller Steffanie.

På arkivsidan finns nu också en sökfunktion. Jag har länge stört mig på att Google har lagrat en version av min indexsida från tiden innan jag införde arkiv i förvetet, det är ju ändå ett par månader sedan vid det här laget. På grund av att denna gamla indexsida lagrats får besökare som fått träff på ett sökbegrepp leta igenom flera månadsarkiv för att hitta rätt inlägg. Förhoppningsvis ska sökfunktionen hjälpa dem att snabbare hamna rätt.

Dessutom har jag, årstiden till ära, bytt bakgrundsfärg. Jag är inte helt nöjd med färgen, så om någon har ett tips (i hexadecimalt format) så mottas det tacksamt.

Det kanske kommer en RSS-feed också, någon gång framöver. Men det är så långt jag kommer att gå i mina ansträngingar att förvandla förvetet till en riktig blogg, trackbacks och sidebar kan ni glömma (är jag nästan säker på).

6 thoughts on “Förvetet i ny skepnad

  1. at last… har känt visst kommentarsbehov här ibland. Inte för att jag just nu kan ge några belysande exempel men ändå. Nu är du ju lite mer rikitg 🙂

  2. Malin: Tack, det minskar min tveksamhet inför kommentarfunktionen ytterligare litet grand.

    Bengt: Dlåig stvning blir det automtaiskt kommentarern.

  3. Testar om en kommentar här kan rätta till felaktig kommentarvisning på gamla inlägg.

    Update:testar också att editera kommentaren.

Comments are closed.