Welterviktsblogging

Min Blogger Profile visar att under de snart två år som gått sedan jag började blogga har jag t.o.m föregående post skrivit 365 inlägg, 50 133 ord och länkat 1 180 gånger till externa länkar på förvetet.

Det blir 137 ord per inlägg, vilket är mindre än snittet enligt Lars Våge (ppt) på Internetbrus. Med 3,2 länkar per inlägg och, i genomsnitt, ett inlägg varannan dag uppfyller förvetet i alla fall Open Directorys definition av en webbkrönika:

En webbkrönika är en logg över webbplatser och webbsidor krönikören har besökt och funnit intressanta. Den kan innehålla en större eller mindre mängd personliga kommentarer till länkarna, och även skriverier som inte har med länkar att göra, men får inte vara helt fokuserad på krönikörens eget skrivande. För att listas i kategorin måste krönikan uppdateras någorlunda ofta.”

Så till något helt annat. Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas – boombastic radio är ruskigt bra!

error: Content is protected !!