Glädjekalkyl

Via hakank fick jag tips om Google PageRank Prediction. Resultatet för förvetet är nog lite för bra för att vara sant:

Results: Your current Google PageRank is 5. Based on our calculations, we predict your future PageRank after the next Google update will be 10, an increase of 98.77%.”

En skärmdump för de som inte tror mig.

6 svar till ”Glädjekalkyl”

 1. Profilbild för Monica

  Results: Your current Google PageRank is 5. Based on our calculations, we predict your future PageRank after the next Google update will be 5, an increase of 8.42%.

  Lite mer troligt? Men vad går de på?

 2. Profilbild för Xipe

  PageRank explained:
  http://www.webworkshop.net/pagerank.html

  Min skall tydligen gå ner från 4 till 2. :/

 3. Profilbild för Bengt O.

  Min är litet mer realistisk: ”Based on our calculations, we predict your future PageRank after the next Google update will be 0.”

 4. Profilbild för Thorvald

  Monica: Hur PageRank beräknas förklarar ju Xipes länk, men vad prediktionen baseras på säger den tyvärr inget om. Jag är lika ovetande som du.

  Xipe: Tack för förklaringen.

  Bengt: http://www.karlsson.at/ hade PageRank 5 och beräknades få behålla den när jag kollade. Där rök den martyrglorian. 😉

 5. Profilbild för Bengt O.

  Här är inte fråga om någon martyrgloria utan jag vill också vara märkvärdig och besvärlig – det verkar vara innetrenden just nu. Du glömde att lägga till ”ordet.htm” i min url. Jag återkommer om detta i nästa blogjam med skärmdump och allt. ”Euroblog” var däremot en s.k. ”femfemma”.

 6. Profilbild för Thorvald

  Bengt: Jag glömde inte ”ordet.htm” i din url, jag utelämnade det medvetet. Det är inte rättvisande att enbart fråga på din startsida, det är ungefär som om jag bara skulle fråga på ”index.shtml” på förvetet. De flesta länkarna till förvetet går inte till indexsidan utan till arkivsidorna (dit pekar mina permalänkar).

error: Content is protected !!