Hästjobb

Det är tur att man inte byter hårddisk varje vecka. Dells servicetekniker lyckades inte spegla min gamla hårddisk så det var bara att börja installera operativsystem, program och alla uppdateringar (en j***a massa). Nu har jag hållit på nästan på heltid två kvällar och är ändå inte riktigt klar. Nu är i alla fall nätverket igång så att jag kan blogga på alla datorer och skriva ut på alla skrivare från varje dator. Som tur var hade jag tagit backup på alla dokument.

3 svar till ”Hästjobb”

 1. Profilbild för Thorvald

  Update: Jag upptäckte just att jag glömt att ta backup på Favoriter i IE. Flera års samlade länkar inom en del, för mig, viktiga områden är puts väck!

 2. Profilbild för Monica

  Då har vi pysslat med samma saker då. Hade hårddiskkrasch i måndags efter en längre tids sjukdom orkade den inte mer. Hade jag tagit back-up på allt eftersom tecknen fanns där? Näe. Men på det viktigaste.

  Men alla inställningar! Det tar ju sån TID att göra om allt. Fast man lär sig alltid nåt nytt i och för sig…

 3. Profilbild för Thorvald

  Återinstallationen i sig tar oerhört mycket tid, men sen tillkmmer ju all ”fine tuning” för att få det som man vill.

  Är det förresten någon som kan tala om för mig hur man ändrar default-storleken på nya fönster i IE6? Helst vill jag att nya fönster öppnar i fullskärm, inte de löjligt små fönster som IE:s grundinställning ger.

error: Content is protected !!