Smågrinig

Bloggar på distans med hjälp av home.se vilket fungerar utmärkt.

Jag är ändå litet smågrinig på grund av att Haloscan, först efter en direkt fråga, meddelar att ”old comments will most likely not be available from the comment pages themselves (to visitors) for non-premium members as it’s simply too much of a drain on the system”. För min del innebär det för närvarande att kommentarer från 5:e till 23:e juni 2003 inte längre syns på förvetet. Jag kan mycket väl tänka mig att betala de 10 dollars som krävs för att få tillbaka kommentarerna, men detta liknar utpressning.

Dessutom har Statcounter uppgraderat sin tjänst, men så här långt har det mesta blivit sämre. Om de slarvat in mina ingångsvärden (antalet besökare och hits på förvetet innan jag började använda Statcounter) förlåter jag dem aldrig. Undrar om man kan förändra en service provider med en dålig attityd och ett schysst järnrör?

error: Content is protected !!