När temperaturen stiger

I föregående inlägg utlovade jag en del kommentarer till EMU-frågan. De genomtänkta inläggen (åtminstone med mina mått) sparar jag till efter semestern då debatten bör komma igång på allvar. Det kan möjligen bli ett eller annat spontant inlägg under juli om nej-sidan kommer med något extra dumt utspel.

I några tidigare inlägg har jag varit starkt kritisk mot sjukvården i Västra Götalandsregionen. I det senaste utlovade jag ett avslutande inlägg i ämnet. I detta fall behöver jag lite mer bränsle för att elda upp mig till den ilska som är nödvändig för att ge serien en värdig final. Väntan bör inte bli alltför lång, det kommer säkert ett larm om oväntade miljardunderskott efter halvårsbokslutet, ännu längre vårdköer eller något annat.

error: Content is protected !!