Exkommunicera mera

Ohoj, Margareta! Hallå, Thomas!

Jan Wallander tycker att uppfattningen att kvinnor diskrimineras vid tillsättning av styrelseledamöter och ledande befattningshavare i näringslivet ”är rätt så överdriven och till viss del en myt”. Det är ju oerhört! Han har dessutom offentliggjort sin åsikt på PK Debatt!

Ni måste göra något åt detta! Det går tyvärr inte att förbjuda människor tänka så ni får utnyttja PK Debatt istället. PK Debatt har ju sedan länge kunnat räkna med vara den kanal där regeringsmedlemmarna först presenterar sina idéer (oftast som hugskott, innan de utsatts för någon tramsig granskning). Gör klart för redaktionsledningen att det är slut med den priviligierade ställningen om de fortsätter att bereda plats för jämställdhetsblasfemier. Blir det stopp där så uppmärksammas frågan inte heller i radio eller teve.

Tig sedan ihjäl Wallanders utspel. Strunta i hans försåtliga ifrågasättande om SJ, Apoteksbolaget, Posten och övriga statliga bolag är ”bättre skötta än likartade privata företag” eftersom de statliga företagen ju kan ”dra nytta av att ha en högre andel kvinnor i styrelserna”. Därmed återställs tingens ordning och vi slipper en massa onödig debatt om saker som alla SKA vara överens om!

error: Content is protected !!